10% korting

Over Kleurzinnig

Annelies van der Steen

Even voorstellen. Ik ben Annelies Kleiss, 32 jaar en gek op kleur en interieur. Vroeger was ik al veel bezig met knutselen en schilderen, en was ik vaak de meubels op mijn kamer aan het verschuiven.

Na een aantal jaren in de hulpverlening gewerkt te hebben, heb ik besloten een andere weg in te slaan. Mijn creatieve kant bleef aan mij trekken en in de tussentijd studeerde ik af als interieur- en verkoopstylist aan het IVB en als kleurenconsulente bij E.P. Professional Presentation.

Na het geheel verbouwen van onze jaren '30 woning wist ik het zeker: ik moest verder met kleur en interieur! Mijn werkwijze gaat vooral uit van een warme basis met daarnaast accessoires om te kunnen variĆ«ren. Zelf houd ik van veel verschillende stijlen en ik ben niet bang om deze met elkaar te mixen. Ook maak ik (samen met mijn partner) zelf meubels, schilderijen en andere woonaccessoires als lampen. Een interieuradvies maak ik zo persoonlijk mogelijk—het is tenslotte jouw of jullie huis!

Bij het behalen van mijn diploma Interieur- & Verkoopstyling ben ik erkend door de Stichting Orde van Register-Interieurontwerpers (S.O.R.) en mag ik mezelf een 'Register-interieurstylist' noemen.

 

SOR logo
SOR Register-Interieurstyliste
Registratienummer 00407
International Academy for Interior design

De InterieurCoaches logo
Kleurzinnig is aangesloten bij De InterieurCoaches

 

De eerste twee foto's op deze pagina zijn afkomstig uit Ariadne at Home - foto Cameron studio / Lieke Heijn & Pim Janswaard.