10% korting

Werkwijze & Tarieven

Tijdens een persoonlijk gesprek en bezichtiging van de woning bespreken we de wensen en eisen en worden de verschillende stijlen doorgenomen. Daarbij worden er foto's en eventueel video's gemaakt en worden de maten van de betreffende kamer opgemeten. Het interieuradvies wordt na 2 à 3 weken gepresenteerd bij je thuis of op het kantoor van Kleurzinnig. Hierna ga je zelf aan de slag! Mocht je er even niet meer uitkomen kan er een vervolgafspraak gepland worden.

» Klik hier voor een voorbeeld interieuradvies «

Het doel van Kleurzinnig is voor een leuke prijs een goed en passend advies te leveren. Hierbij worden de volgende pakketten aangeboden:

Budgetpakket

Prijs: €159,-.

Standaardpakket

Prijs: €279,-.

Luxepakket

Prijs: in overleg.

E-pakket

Door middel van een telefonische intake, e-mail en ingestuurde foto's en video's kan Kleurzinnig ook een interieuradvies op afstand geven. Dit pakket heeft dezelfde inhoud als het standaardpakket, maar is iets voordeliger. Prijs: €239,-.

Vervolgafspraak

Prijs: €79,-.

 

* Alle prijzen zijn inclusief BTW. Voor een interieuradvies aan huis gelden de genoemde prijzen binnen een straal van 25 km van Westzaan. Daarbuiten zullen wij €0,19 per km in rekening brengen. Voor afstanden boven de 25 km rekent Kleurzinnig mogelijk een reistijdvergoeding.