10% korting

Over Kleurzinnig

Annelies van der Steen

Even voorstellen. Ik ben Annelies Kleiss, 32 jaar en gek op kleur en interieur. Vroeger was ik al veel bezig met knutselen en schilderen, en was ik vaak de meubels op mijn kamer aan het verschuiven.

Na een aantal jaren in de hulpverlening gewerkt te hebben, heb ik besloten een andere weg in te slaan. Mijn creatieve kant bleef aan mij trekken en in de tussentijd studeerde ik af als interieur- en verkoopstylist aan het IVB en als kleurenconsulente bij E.P. Professional Presentation.

In 2013 kreeg ik zelf een kleurenanalyse. Dit sprak mij zo aan, dat ik hierin een opleiding ben gaan volgen. De kleurenanalyse die ik kreeg, was met de 4 hoofdseizoenen en ik bleef het gevoel houden dat 'mijn seizoen' niet helemaal klopte. De 10 seizoenen waar Kleurzinnig mee werkt, geven een veel specifieker beeld en wat zijn de reacties van de mensen leuk! Ik vind het bijzonder om te zien wat kleuren voor mensen kunnen doen. Erg leuk om dit besef bij de mensen te zien tijdens de kleurenanalyse. Ook een stukje psychologie ontbreekt hier niet. Wat kun je je beter en zelfverzekerder voelen door een juist kleurtype. Een goede investering in jezelf!

 

De eerste twee foto's op deze pagina zijn afkomstig uit Ariadne at Home - foto Cameron studio / Lieke Heijn & Pim Janswaard.