10% korting

Werkwijze

Een kleurenadvies met make-up duurt ongeveer twee uur. Je kunt deze ook gezellig met een vriendin of je moeder doen, of in overleg met z’n drieën. Na een uitleg van de verschillende kleurtypes krijg je gekleurde doeken om je schouders zodat we samen je kleurtype kunnen bepalen. Het is belangrijk dat je geen foundation, rouge of oogschaduw draagt, zodat bij de analyse goed gekeken kan worden hoe de huid reageert op verschillende kleuren. Make-up reinigingsdoekjes zijn aanwezig. Bij geverfd haar zal er een haarnetje gebruikt worden om het precieze kleurtype te bepalen. Na afloop zal je in de kleuren van jouw kleurtype opgemaakt worden. Ook ontvang je een kleurenstaal of een kleurenwaaier in de kleurtinten die bij jou passen en die je handig kunt gebruiken bij het shoppen! Tevens krijg je een advies voor haarkleur, make-up en eventueel voor brilkleur.

Het kleurenadvies kan zowel in het gezellige atelier van Kleurzinnig plaatsvinden als bij jou thuis. Het doel van Kleurzinnig is om jou meer te laten stralen voor een leuke prijs.

Tarieven

 

* Alle prijzen zijn inclusief BTW. Voor een kleuradvies aan huis gelden de genoemde prijzen binnen een straal van 25 km van Westzaan. Daarbuiten zullen wij €0,19 per km in rekening brengen. Voor afstanden boven de 25 km rekent Kleurzinnig mogelijk een reistijdvergoeding.