veranda5

Design Veranda & living nederhorst den berg, Zomer ’21

Voor dit actieve gezin is dit mooie design gerealiseerd. Een gezellige veranda, met zowel een open dak als een dicht dak zijn gevisualiseerd. Door het gebruik van hout, rotan en planten wordt dit een gezellig plekje. Wel of geen glazen deuren zorgen voor meer comfort en een echt buitengevoel!

Rust, warmte, gezelligheid met een frisse touch zijn de kernwoorden van dit design. Mooie natuurlijke kleuren in balans. Het kleurenpalet bestaat uit lichtgroen, offwhite, zachtroze, aarde tinten, met rotan en een zwarte afwerking. Het hout combineert hier prachtig bij en geeft een gezellige uitstraling.

In de woonkamer, bij binnenkomst, valt de lichtgroene kleur meteen op, in combinatie met de piano en accessoires. Hier is door het kiteboard een persoonlijke touch toegevoegd. De woonkamer is door middel van kleur opgefrist en het vloerkleed, met de twee speelse stoelen geven een warm en gezellig gevoel. De haard wordt zo een eyecatcher, waar iedereen graag wilt gaan zitten! De al prachtige keuken wordt versterkt door de groentint op de muur, in combinatie met het hout, wit en betonlook van de kasten. De verschillende kleuren stoelen en rieten of houten lampen zorgen voor een gezellige sfeer. Het doorkijkje naar het woongedeelte is leuk door het zwart wit behang, met persoonlijke surf touch. Ook de veranda is in het palet meegenomen en heeft door de accessoires en planten een eigen karakter. Een prachtig huis met verschillende zithoekjes!

Wat zeggen klanten?

SPECIAAL voor jou

GA SNEL NAAR