unieke en eigenzinnige interieurontwerpen, gespecialiseerd in styling, kleur- en kledingadvies.

INTERIEURontwerp & Design

Met passende kleuren en materialen vertelt een ontwerp het juiste verhaal. Het verhaal dat bij jou past.  Kleurzinnig creëert een uniek en persoonlijk design. Het belangrijkste is dat je huis ook echt jóuw thuis wordt.

Werkwijze

1. Nadat je telefonisch of per mail contact hebt gezocht met Kleurzinnig, bespreken we eerst waar we je mee kunnen helpen. Daarna prikken we een datum voor een kennismaking bij jou thuis. Als voorbereiding krijg je de opdracht om een moodboard te maken of afbeeldingen te verzamelen die je aanspreken. Zo weten we wat jouw woonstijl is en kunnen we aan de slag voor een persoonlijk interieurontwerp op maat.

2. Kleurzinnig komt bij jou thuis voor het interieuradvies. Het ontwerp wordt op maat gemaakt, waardoor we uitgebreid jouw woonstijl en wensen bespreken. Het is mogelijk om door middel van 3D visualisaties, voor je gevoel door je woning te lopen. Hiervoor worden de maten van de ruimte ter plekke opgemeten en worden er foto’s en video’s gemaakt.

3. Kleurzinnig gaat aan de slag met je ontwerp! Het interieurdesign wordt binnen 3 a 4 weken gepresenteerd bij je thuis of op het kantoor van Kleurzinnig. Dit is altijd in overleg, afhankelijk van de drukte en de grootte van je project. Daarna kan je beginnen met het creëren van jouw droomhuis!

Carola_Doornbos_Fotografie-19

Mijn missie

‘Mijn missie is om bij iedereen meer kleur in het leven te brengen!’ 

Wat zeggen klanten?

SPECIAAL voor jou

GA SNEL NAAR