unieke en eigenzinnige interieurontwerpen, gespecialiseerd in styling, kleur- en kledingadvies.

Kleuradvies & Kledingstyling

Door het dragen van de juiste kleuren zal je meer gaan stralen en groeit je zelfvertrouwen. Kleurzinnig is gespecialiseerd in tien kleurtypes, die afhankelijk zijn van je oog-, haar- en huidkleur. Met personal shopping, een garderobecheck en een kleuradvies is het hele plaatje compleet. Shoppen wordt zo een feestje! 

Werkwijze

1. Kleurenanalyse
Samen gaan we ontdekken welk kleurtype jij bent. Je krijgt na een uitleg van de verschillende types, gekleurde doeken om je schouders. Zo kunnen we zien van welke kleuren jij gaat stralen. Na afloop is het mogelijk om in jouw kleurtype te worden opgemaakt. Ook ontvang je een handige kleurenstaal of een kleurenwaaier die je kunt gebruiken om te gaan shoppen! Per mail krijg je een mooie samenvatting met alle informatie over jouw kleurtype toegestuurd. De kleurenanalyse duurt ongeveer 1-1,5 uur. 

2. Garderobecheck
Na een kleurenanalyse is het extra leuk om te zien of je garderobe nog bij jou past! Kleurzinnig zal aan de hand van jouw kleurtype kleding selecteren met de juiste kleuren en hier leuke setjes van maken. Verrassende combinaties worden gemaakt, waar je nog niet eerder aan hebt gedacht. Je ontvangt tips over basisitems en welke kleuren jou laten stralen, zodat je kast (en zelfvertrouwen) een boost krijgt! Met de garderobecheck zijn we ongeveer 1-1,5 uur bezig.

3. Zalon box 
Als extra aanvulling kan Kleurzinnig een complete box met outfits voor je samenstellen. Hoe leuk is dit na een kleurenanalyse en/of garderobecheck? Laat je verrassen door mooie outfits in de juiste tinten voor jou. Deze extra service van Zalando is kosteloos en je krijgt de outfits in een handige box thuis geleverd. 

Klik HIER om Kleurzinnig een complete outfit kosteloos voor je samen te laten stellen! 

Carola_Doornbos_Fotografie-19

Mijn missie

‘Mijn missie is om bij iedereen meer kleur in het leven te brengen!’ 

Wat zeggen klanten?

SPECIAAL voor jou

GA SNEL NAAR