Afbeelding8

Zeilboot Steady Sailing- Hoorn -Voorjaar ’20

Dit ontwerp is toch wel een hele bijzondere! Kleurzinnig realiseerde een design voor een zeilboot, die regelmatig vaart met passagiers.

De sfeer van het design is modern en luxe, door het gebruik van een donkere houten vloer en lichte houten wanden. Met de accessoires in de kleuren als terracotta, warm oranje en zacht geel krijgt het design een frisse en trendy touch. In het ontwerp is er rekening gehouden met de rondingen in de muren en het plafond en is er gezocht naar praktische oplossingen. Het ontwerp is gericht op drie ruimtes: de entree, de living met keuken en het privégedeelte. 

In de entree, waar passagiers hun natte kleding uit kunnen gooien en even van een kopje thee kunnen genieten, is het design licht en praktisch gehouden. Met bekleding van skai leer en het weidse uitzicht, zorgen voor een fijne binnenkomst.

In het benedendek is een gezellige houten keuken gerealiseerd. Deze is medium van tint, zodat deze mooi afsteekt van de vloer en wand. Met een goed kookeiland, een antraciet blad en een RVS oven ontstaat er een fijne sfeer. Leuke touch zijn de cognac handgrepen aan de kastjes. Een heerlijke rondzit, met stoffen grijze kussens, een houten tafel met een stoer onderstel maken de living helemaal af. 

In het privégedeelte is een gezellige sfeer gecreëerd, door wat meer gebruik te maken van accessoires. Een goede kastenwand en andere verborgen opbergruimtes zorgen voor praktische oplossingen. Ook hier zijn de cognac handgrepen, de antraciet stoffen kussens en accessoires te vinden. 

In de slaapvertrekken van de passagiers worden dezelfde tinten doorgevoerd in dekbedovertrekken en accessoires in de badkamer. Doordat er in het hele schip gebruik is gemaakt van dezelfde kleuren en materialen, ademt deze luxe uit!

Wat zeggen klanten?

SPECIAAL voor jou

GA SNEL NAAR